Предишна новина
 
  Следваща новина
22 Април,
2010

Благотворителна изложба на детски рисунки

Благотворителна изложба на детски рисунки

Заповядайте на 22 Април 2010 г. от 18 часа на официалното откриване на благотворителна изложба, организирана по случай 22 Април – Световен Ден на Земята. Събитието ще се състои в галерия „Tea House – Чай във фабриката” на адрес гр. София, ул. „Г. Бенковски” №11.
Творбите ще бъдат изложени от 10 Април до 30 Май в галерия „Tea House – Чай във фабриката” на ул. “Г. Бенковски” № 11.

За втора поредна година ИУЦЕ, с любезното съдействие на WWF – Дунавско–Карпатска програма, Фондация „ЕкоОбщност”, “Tea House - Чай във фабриката” и  „Международни прояви” ООД, организира благотворителна изложба на творби, участвали в ежегодния международен конкурс, посветен на река Дунав – Danube Art Master. Ще бъдат представени двадесет произведения на деца на възраст от 5 до 17 години.
Целта на събитието е набиране на средства за провеждане на образователни посещения към Център за опазване на влажните зони „Драгоманско блато”. Акцент на екскурзията е запознаването на деца и ученици с едни от най-ценните природни територии.
Благодарение на даренията, събрани по време на миналогодишната изложба успяхме да подпомогнем доизграждането на Центъра в Драгоман. През лятото той посрещна и първите си посетители. Любознателните малки любители на природата се запознаха отблизо с особеностите на защитената местност „Драгоманско блато”.
Чрез тази изложба се надяваме средствата, събрани по време на събитието да помогнат и на други деца да се докоснат до тайнствата на природата, като им осигурят възможност  за нейното изучаване. С Вашето посещението на благотворителната изложба на детски рисунки, Вие се превръщате в проводник на желанието за детска взаимопомощ.
Заповядайте и нека с общи усилия чрез детските творения сътворим още детска радост и познания.