предходно събитие

Пети регионален симпозиум по електрохимия – Югоизточна Европа

07.06.2015 - 11.06.2015

РИУ Правец
клиент: Българска академия на науките

След четири успешни симпозиума проведени в Хърватия, Сърбия, Румъния и Словения, петият Регионален симпозиум по електрохимия – Югоизточна Европа (RSE-SEE5) ще се проведе от 7 до 11 юни 2015 г. в Правец, България. Събитието се провежда със съдействието на електрохимичните общества на 17 държави от региона.
Следвайки вече установените традиции, RSE-SEE5 преминава отвъд регионалните граници, създавайки обща платформа за учени и експерти от национални и международни изследователски и индустриални структури. Симпозиумът осигурява плодотворна среда за обмен на знания, идеи и постижения, за нови контакти, за полезни дискусии в приятелска атмосфера, насочени към последните постижения и иновации в областта на електрохимията и електрохимичните технологии.
На специално организираната Брокерска сесия ще бъдат представени идеи за проекти с цел иницииране на консорциуми и кандидатстване в Хоризонт 2020 и други програми.
RSE-SEE5 приветства участието на докторанти и пост-докторанти в традиционния Сателитен студентски симпозиум по електрохимия, спонсориран от Международното електрохимично дружество.
Техническата изложба на симпозиума ще осигури  директен контакт между учени и производители на електрохимично оборудване.
В памките на RSE-SEE5 ще бъде проведен и традиционният научен форум “Софийски електрохимични дни”.

За допълнителна информация и регистрация, моля посетете www.rse-see.eu

 

Коментари

следващо събитие Вижте календара с отминали събития
Commenting is not available in this weblog entry.